Головна Новини Світ Росія Росія звинуватила США у грі з вогнем та в становленні диктатури
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія звинуватила США у грі з вогнем та в становленні диктатури

Росія знову робить дивні заяви на засіданні ООН.

24 вересня 2022, 21:49
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час виступу на 77-й сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку різко висловився в бік США. Критика Лаврова була спрямована на позиції США, щодо ситуації між Тайванем та Китаєм. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Росія звинуватила США у грі з вогнем та в становленні диктатури

Сергій Лавров звинуватив США у грі з вогнем та в становленні диктатури. Фото з відкрити джерел

Російський дипломат сказав, що керівництво Сполучених штатів Америки на чолі з Джо Байденом грає з вогнем, адже підтримує невизнаний Тайвань. Окрім того, США кілька разів озвучували, що в разі вторгнення Китаю на територію Тайваню, вони будуть захищати останніх.

Також Сергій Лавров у своєму зверненні додав, що Білий дім прагне за допомогою санкцій підкорити увесь світ і зробити з нього свій власний двір. Ця критика США від російського представника вже стосувалась його країни. Такі дії Вашингтону Лавров називає диктатурою.

Це чиста, непідробна диктатура або спроба її нав’язати, — озвучив свої думки на Генасамблеї Сергій Лавров.

США запровадили  і продовжують встановлювати нові санкції проти РФ через її повномасштабне вторгнення в Україну, яке сталось 24 лютого. Окрім того, керівництво Вашингтону досі тримає санкції до дружнього для Росії Ірану, який постачає РФ дрони для війни в Україні. Саме ці дрони створюють надзвичайну небезпеку на фронті для українських військ.

Цікаво, що раніше на Генасамблеї ООН виступав китайський представник Ван Ї, який заявив, що війну в Україні потрібно вирішити мирним шляхом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про ще одну дивну заяву в ООН від російського представника. Він сказав, що постачання зброї в Україну створює небезпеку для всього світу.

Також "Коментарі" писали, що колишній чемпіон боксу, а тепер російський депутат, також зробив неоднозначну заяву про крах Європи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини