Головна Новини Світ ЄС Одягнула на себе БДСМ-намордник та почала кричати: з Європарламенту вигнали антиукраїнську депутатку
commentss НОВИНИ Всі новини

Одягнула на себе БДСМ-намордник та почала кричати: з Європарламенту вигнали антиукраїнську депутатку

Скандальна депутатка Діана Шошоаке привернула увагу скаженими криками, коли намагалась зірвати засідання Європарламенту.

18 липня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Ультраправу та антиукраїнську євродепутатку від Румунії Діану Шошоаке вигнали з засідання Європарламенту через її скандальну поведінку та крики. На знак протесту Шошоаке одягнула на себе БДСМ-маску.

Одягнула на себе БДСМ-намордник та почала кричати: з Європарламенту вигнали антиукраїнську депутатку

Депутатка Європарламенту від Румунії Діана Шошоаке. Фото з відкритих джерел

Скандальна румунська депутатка від партії SOS Діана Шошоаке продовжує привертати до себе увагу. На одному з засідань Європарламенту Діана Шошоаке почала кричати зі свого місця, щоб висловити своє невдоволення планом абортів від європейських лібералів. 

"Ви вбивали людей, я маю право говорити", — кричала Шошоаке. 

Після трьох спроб зірвати засідання, президентка Європарламенту Роберта Мецола закликала охоронців вигнати її з будівлі. Натомість Діана Шошоаке на знак протесту одягнула шкіряний намордник схожий на атрибути БДСМ та почала вигукувати заяви про свободу слова.

Попри крики Шошоаке, румунську депутатку все ж вивели з Європарламенту під оплески її колег.

За день до цього Діана Шошоаке також потрапила у скандал, коли у Європарламенті почала ходити з іконами та заявляти, що хоче вигнати з цієї будівлі диявола.

Діана Шошоаке – раніше була членом антиукраїнської партії AUR, але у 2021 році її виключили з об’єднання через поведінку. Через рік вона приєдналася до партії SOS. Шошоаке постійно потрапляє в скандали, а найбільшу їй славу принесла боротьба з обмеженнями та вакцинами під час пандемії коронавірусу та виступами проти допомоги Україні. Румунська депутатка заявляла, що в Україні принижують права румунів та подала законопроєкт у 2023 році щодо повернення деяких українських територій під контроль Румунії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Румунії закликали анексувати кілька українських областей.

Також "Коментарі" писали про те, що в Угорщині заявили про територіальні претензії до України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини