Головна Новини Світ ЄС Орбан розкритикував ЄС за підтримку України: що на цей раз обурило прем'єра Угорщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан розкритикував ЄС за підтримку України: що на цей раз обурило прем'єра Угорщини

Угорський прем'єр-міністр заявив, що його країна не підтримає плани щодо перегляду довгострокового бюджету ЄС

6 жовтня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", одіозний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан знову відзначився скандальною посадою у Facebook, де політик виклав відео, в якому критикує "брюссельських бюрократів" за політику, спрямовану на підтримку України.

Орбан розкритикував ЄС за підтримку України: що на цей раз обурило прем'єра Угорщини

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

Своє відео прем'єр супроводжував драматичною музикою, що грає на задньому плані. Віктору Орбану не сподобалися наміри Євросоюзу щодо збільшення допомоги Україні, а також міграційний пакет блоку.

"Брюссельським бюрократам давно час прийти до тями!", — обурився Орбан.

Він попередив, що Будапешт блокуватиме всі ініціативи щодо довгострокової підтримки України. Тому збільшення статті видатків за допомогою України у бюджеті ЄС не пройде.                                                                            

Варто зазначити, що ще до початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Угорщина всіма можливими способами блокувала зближення України з Євросоюзом та НАТО. А після того, як Володимир Путін розпочав повномасштабну війну проти України, Будапешт перетворився на троянського коня всередині ЄС, намагаючись підірвати єдність ЄС щодо підтримки українського народу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЄС розглядає можливість надання Угорщині мільярдів євро, заморожених через проблеми з верховенством закону, оскільки він прагне отримати згоду Будапешта на допомогу Україні, включаючи початок переговорів про членство Києва.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Орбана відреагували на виключення OTP Bank зі списку спонсорів війни: виставили нові умови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини