Головна Новини Світ ЄС Орбан у культурному шоці: угорський прем'єр відреагував на критику
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан у культурному шоці: угорський прем'єр відреагував на критику

Віктор Орбан здивований, яку політику проводить Європейський Союз щодо Угорщини.

сьогодні, 11:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що був шокований словами почутими від європейських політиків у Європарламенті на його адресу. За словами Орбана, у ЄС хочуть повалити чинний угорський уряд та замінити його на лояльний до Брюсселю.

Орбан у культурному шоці: угорський прем'єр відреагував на критику

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан в інтерв’ю угорському державному радіо поскаржився на критику, яку почув у Європарламенті. За словами прем’єр-міністра Угорщини, у пам’яті угорців нібито були інше уявлення про Європу та європейську політику.

"Ми думали, що там живуть розумні люди і що політичні дебати були на вищому рівні, натомість все це було повним безладом", — повідомляють слова Орбана угорські ЗМІ.

Орбан заявив, що перебував у "культурному шоці" слухаючи, як європейські політики на чолі з Урсулою фон дер Ляєн "ненависно" критикують його, однак тепер він подолав цей стан. За словами Орбана, в Брюсселі хочуть повалити уряд Угорщини та замінити його на той, який підтримуватиме рішення ЄС.

Нагадаємо, що у Європарламенті кілька політиків виступили з різкою критикою в бік прем’єр-міністра Віктора Орбана. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що угорський лідер прирівнює жертву до агресора у війні в Україні, німецький депутат Моріц Кернер назвав Орбана "корисним ідіотом" Путіна, а Даніель Фройнд назвав прем’єра Угорщини "найкорумпованішим політиком ЄС".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Орбана намагались здійснити напад.

Також "Коментарі" писали про очільника МЗС Угорщини Петера Сіярто, який розповів, чому його країна боїться членства України в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини