Головна Новини Світ ЄС Орбан виступив з заявою, що треба готуватись до затяжної війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан виступив з заявою, що треба готуватись до затяжної війни

Угорський прем'єр повідомив країну, що починає підсилювати армійську індустрію.

15 жовтня 2022, 22:08
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виступив перед військовими, що вступили на службу в його країні. Під час своєї промови Орбан повідомив громадськість, що війна буде затяжної і угорцям потрібно готуватись до неї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на угорський ресурс Boon.

Орбан виступив з заявою, що треба готуватись до затяжної війни

Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Угорський політик у промові приділяв багато уваги військовій проблематиці. Прем’єр закликав про необхідність відродити військовий дух в країні та пояснив це тим, що хто цього не зробить програє в майбутньому.

За словами Орбана вже є країни, які почали військову підготовку і Угорщина не буде осторонь в такий час.

"Якщо так піде й далі, санкції потрясуть Європу, і, схоже, доведеться готуватися до затяжної війни", — заявив Віктор Орбан до своїх громадян.

Угорський політик вирішив відновити добровільну військову службу в країні і повідомив, що рекрутингові армійські компанії почнуть працювати з грудня 2022 року. Окрім того, Орбан наголосив, що вже є зрушення у військовій промисловості Угорщини і країна отримує бойові машини "Рись".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що угорський прем'єр-міністр зробив заяву про війну в Україні. За його словами миру в Україні може настати тільки тоді, коли США та Росія домовляться, і для цього необов'язкова участь України.

Також "Коментарі" писали про те, що керівна партія Угорщини, представником якої є і Віктор Орбан планує провести опитування серед своїх громадян і таким чином визначити чи потрібно підтримувати санкції Європейського Союзу проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини