Головна Новини Світ ЄС ЄС отримає вакцину до Нового року - Pfizer
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС отримає вакцину до Нового року - Pfizer

Компанія подала заявку на дозвіл розповсюдження вакцини в Європі

1 грудня 2020, 13:11
Поділіться публікацією:

Pfizer і BioNTech оголосили у вівторок, що подали заявку на дозвіл своєї вакцини проти Covid-19 в ЄС в Європейське агентство з лікарських засобів (EMA), заявивши, що сподіваються на її розповсюдження до кінця місяця. Про це пише Figaro.

ЄС отримає вакцину до Нового року - Pfizer

Вакцина Pfizer и BioNTech

Офіційний запит в EMA був поданий в понеділок, йдеться в заяві німецької лабораторії BioNTech, яка пов'язана з американським гігантом Pfizer, після того, як результати великомасштабних випробувань показали ефективність 95%.

Нагадаємо, "Коментарі" дізналися, чим відрізняються одна від одної 11 кращих вакцин від Сovid-19. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), поки світ бореться з пандемією коронавірусу, 48 потенційних вакцин зараз проходять випробування на людях, але тільки 11 знаходяться на завершальній стадії. Кожен з 11 використовує інформаційну РНК, технологію інактивованих вірусів, вірусні вектори або рекомбінантні білки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що українці зможуть поїхати до Франції на Новий рік за зниженою ціною. Французька компанія Air France сьогодні, 1 грудня, повідомила, що потроїть кількість рейсів з 15 грудня. 100% поїздів будуть доступні для бронювання






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини