Головна Новини Світ ЄС Польща видворила з країни дипломатів Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща видворила з країни дипломатів Росії

Варшава висловила солідарність з рішенням США ввести нові санкції відносно Росії

16 квітня 2021, 03:25
Поділіться публікацією:

Причина висилки російських дипломатів — порушення ними дипломатичного статусу. Про це йдеться в повідомленні МЗС Польщі. 3 співробітника посольства РФ оголошені в Польщі небажаними особами.

Польща видворила з країни дипломатів Росії

Польща (фото з відкритих джерел)

Зокрема, послу РФ вручена дипломатична нота, в якій інформував про визнання трьох співробітників посольства РФ у Варшаві персонами нон грата. Названі співробітники посольства порушили дипломатичний статус і здійснювали діяльність на шкоду Польщі.

"Варшава повністю солідарна з введенням США нових санкцій відносно Росії. Спільно прийняті і погоджені союзниками рішення є найбільш правильною відповіддю на ворожі дії Російської Федерації ", — йдеться в повідомленні польського зовнішньополітичного відомства.

Нагадаємо, п равітельство Польщі розробляє документ в сфері імміграційної політики, в який будуть входити інструменти, що полегшують працевлаштування іноземців. Про це заявив глава Міністерства розвитку, праці та технологій Польщі Ярослав Говін. Він також зазначив, що в рамках "Нового курсу" буде розроблений податковий механізм, що дозволяє стимулювати людей, які досягли пенсійного віку, продовжувати працювати.

Як повідомляли раніше, в ласті Польщі змінять правила в'їзду в країну в зв'язку з ситуацією з коронавірусів в світі і країні. Про це повідомило Посольство України в Польщі на своїй Facebook-сторінці. Отже, іноземці, які будуть в'їжджати в країну з Шенгенської зони, повинні надати на кордоні негативний результат тесту на COVID-19 зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до перетину кордону. Щоб вас безпроблемно впустили в країну, потрібно здати ПЦР або антиген-тест. Але іноземці з країн, що не входять до Шенгенської зони, будуть відразу відправлятися на карантин. Є у них негативний результат тесту чи ні — не має значення.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини