Головна Новини Світ ЄС Польське питання: чи наважиться Путін здійснити напад на інші країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Польське питання: чи наважиться Путін здійснити напад на інші країни

Експерти висловилися щодо ймовірності відкритої російської агресії проти Польщі

23 березня 2022, 16:55
Поділіться публікацією:

Пропагандисти Кремля неодноразово виголошували про те, що їх влада має намір атакувати й інші країни Європи: Польщу та Прибалтику. Наразі експерти оцінюють ситуацію в країні, що допомагає на всіх "фронтах" українському народові та прогнозують, що чекає на путінський режим.

Польське питання: чи наважиться Путін здійснити напад на інші країни

Фото ілюстративне / Pixabay

Політолог Петро Олещук написав, що є інформація про те, що 40 російських дипломатів буде вислано з Польщі після того, як звучали погрози з боку агресора щодо нападу на польську територію.

Український політолог та співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко наголосив, що наразі росія перебуває на тому ж рівні, що й гітлерівська Німеччина наприкінці 1930-х років.

"Путін вивів Росію на той самий рівень, що й Гітлер Німеччину свого часу. Росія вільно оперує поняттями застосування ядерної зброї... Вони реально готові здохнути з усім світом за Путіна. Ось тому це Третя світова війна", — написав експерт.

Політичний експерт Олексій Голобуцький наголошує, що в Кремля не вийде напасти на країни НАТО, бо його так звана "друга армія світу" одразу ж отримає жорстку відсіч.

"Спроба залякати Дуду війною — абсолютно божевільна, зважаючи на неодноразові і чимдалі більш жорсткі заяви і Столтенберґа, і лідерів всіх країн НАТО про масштабну відсіч за першої ж спроби Кремля завдати удару безпосередньо по території НАТО. Але якщо росія збожеволіє до стадії нападу на НАТО, навіть "трошки, скраєчку" — на неї негайно буде скеровано всю зброю (вже мобілізовану, підготовану, транспортовану ближче, переведену в режим моментальної готовності), що в неї вкладались сотні мільярдів доларів останнє десятиліття", — пояснює він.

Як повідомляв портал, експерти пояснили, чому не всі компанії йдуть з російського ринку й як санкції впливають на економіку агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини