Головна Новини Світ ЄС Поляки покращують якість продукту, створюючи в той же час нові робочі місця всередині країни - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Поляки покращують якість продукту, створюючи в той же час нові робочі місця всередині країни - експерт

Таким чином, збільшується експорт продукції іноді на суму понад тієї, яка витрачається на закупівлю імпортної техніки

26 червня 2021, 04:31
Поділіться публікацією:

Жителі Польщі покращують якість продукту, створюючи в той же час нові робочі місця всередині країни. Про це заявив віцепрезидент Українського союзу промисловців і підприємців Денис Красніков виданню "Коментарі-Україна".

Поляки покращують якість продукту, створюючи в той же час нові робочі місця всередині країни - експерт

Денис Красніков (фото з відкритих джерел)

"На ринку з'являється хороший, широкий вибір техніки з сучасними рішеннями, часто максимально адаптовані під вимоги останніх технологічних рішень і під місцеві переваги клієнтів. Так, наприклад, Hyundai Rotem почне поставки трамваїв в Польщі через кілька місяців. Буде поставлено 123 нових одиниць рухомого складу. Близько 60% компонентів забезпечують заводи Польщі та інших країн ЄС. Йдеться, наприклад, про силові установки Medcom, водійські сидіння, інші рішеннях. До цього за такою самою моделлю польські комплектуючі максимально використовувалися в поставках в країну готової продукції General Elеctric", — вважає Красніков.

За його словами, таким чином, збільшується експорт продукції іноді на суму понад тієї, яка витрачається на закупівлю імпортної техніки.

"Нові технологічні рішення використовуються часто навіть головним офісом виробника для поставки моделей з польськими комплектуючими вже по всьому світу! Внаслідок збільшення як імпорту, так і експорту зростає зайнятість у транспортній галузі, сфері послуг, збільшуються митні і податкові надходження, відбувається обмін кращими практиками ведення бізнесу і технологічними підходами в цьому секторі виробництва та суміжних галузях", — додав експерт.

Як ми повідомляли раніше, Польща готується вакцинувати від коронавірусу українців, які приїжджають на роботу в цю країну, прямо на кордоні при в'їзді. Люди, які приїжджають на роботу в Польщу, також повинні бути вакциновані. За його словами українцям при в'їзді до Польщі будуть пропонувати вакцинуватися саме вакциною Johnson & Johnson, оскільки застосування одноразового препарату дозволить уникнути можливих ускладнень при організації прийому другої дози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини