Головна Новини Світ ЄС Президент Хорватії заявив, що Крим ніколи більше не буде Україною: що відомо про скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Хорватії заявив, що Крим ніколи більше не буде Україною: що відомо про скандал

Зоран Міланович заявив, що Росія застосує ядерну зброю, якщо почне програвати у війні

30 січня 2023, 20:25
Поділіться публікацією:

Хорватський президент Зоран Міланович, який має проросійські погляди, потрапив у черговий скандал. Він заявив, що Крим "ніколи не повернеться під контроль України", а Росія, коли почне програвати, застосує ядерну зброю. Про це пише RTS.

Президент Хорватії заявив, що Крим ніколи більше не буде Україною: що відомо про скандал

Зоран Міланович (фото з відкритих джерел)

У своїй заяві він порівняв анексію Криму з проголошенням незалежності Косово.

"Ми анексували Косово. Ми й міжнародне співтовариство. Його забрали у Сербії. Хто це зробив, як не ми? Як це називається? Вилучення. Те саме стосується Криму – Крим ніколи більше не буде українським. Це те, що кажуть провідні німецькі генерали", – сказав Зоран Міланович.

Окрім цього, президент Хорватії заявив, що не варто порівнювати Сербію та Росію. Адже "Росія – небезпечна країна" і "цього ніхто не розуміє".

 На його думку,  "українці патологічно ненавидять росіян". Та заявив, що "хорвати не так ненавиділи сербів".

А коли ЗМІ нагадали йому  слова про те, що Росія ніколи не нападе на Україну,  президент Хорватії заявив про "погане рішення Росії".

"Це було погане рішення Росії, тому що вони думали, що влада впаде. Ми все глибше і глибше поринаємо у конфлікт із наддержавою. Знаєте, що буде, як вони почнуть програвати війну? Вони використають ядерну зброю", — заявив президент Хорватії.

Також він наголосив, що намагається іншим розплющити очі, адже на його думку, "ми вступаємо у війну з наддержавою".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що президент Хорватії Зоран Міланович стверджує, що НАТО та США ведуть проксі-війну проти Росії в Україні, тобто війну руками українських військових задля перемоги над Путіним. Також хорватський президент риторично запитує, чи повинні бути хорвати американськими рабами?

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 січня 2023, 22:14

Важкі часи створюють божевільних. Невже цей божевільний сумнівається в геніальності іншого божевільного, якій зможе повернути кордони 1991? Не варто судити по зовнішній поведінки - за ним стоїть величний Єрмак. Ще, в США коли був успіх? Корея В'єтнам Куба Афганістан Сірія Лівія Ірак ... Танки у Празі Будапешті... Де щось путнього?


Новини