Головна Новини Світ ЄС Президент Польщі повідомив головну мету Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Польщі повідомив головну мету Кремля

Росія є загрозою не лише Україні, але й всьому регіону - заявив президент Польщі

23 лютого 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

Росія порушила архітектуру безпеки всієї Європи. Нині Російська Федерація становить загрозу не лише для України, а й для всього світу. Головна мета президента Росії Путіна — показати слабкість Євросоюзу та НАТО. Таку заяву зробив президент Польщі Анджей Дуда під час відвідування Києва, де він мав зустріч з президентом України Володимиром Зеленським та президентом Литви Гітанасом. Про це повідомляє Главред.

Президент Польщі повідомив головну мету Кремля

Анджей Дуда - фото з відкритих джерел

Президент Польщі Анджей Дуда закликав голову Кремля Путіна зупинити російську агресію.

"Ми, президенти держав, які є сусідами з Росією, звертаємося до президента РФ із закликом про мир і спокій. Ми впевнені, що громадяни РФ також хочуть жити у мирі", – заявив Дуда.

Президент Польщі також зазначив, що Росія створює загрозу не лише для України, а й для всього регіону. Саме тому, за словами Анджея Дуди, інші держави також мають продемонструвати єдність і "сказати чітке "стоп" імперським ідеям".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський з лідерами Польщі та Литви підписав спільну декларацію. Україна заслуговує на отримання статусу кандидата в Євросоюз, і Польща та Литва підтримають її в цьому, йдеться у спільній з президентом України декларації президентів двох країн, Польщі та Литви. Декларацію підписали в Києві президент України Володимир Зеленський, президент Польщі Анджей Дуда та президент Литви Гітанас Науседа.

Також "Коментарі" писали, що московський чиновник повідомив єдину умову, за якої російські війська увійдуть в "ДНР" і "ЛНР". Андрій Турчак, високопоставлений член правлячої партії Росії, заявив, що російські військові увійдуть в "ЛНР" і "ДНР", визнані Москвою незалежними державами, якщо цього попросять лідери сепаратистів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини