Головна Новини Світ ЄС Путін хоче зруйнувати Європу із середини. В Єврокомісії розкрити план кремлівського диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче зруйнувати Європу із середини. В Єврокомісії розкрити план кремлівського диктатора

Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн попередила європейців про загрозу, яка іде від Росії. В інтерв'ю RND вона застерегла від дій, які планують вчинити «друзі Путіна»

15 квітня 2024, 14:25
Поділіться публікацією:

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн застерегла від підтримки політичних сил, що мають зв'язки з російським диктатором Володимиром Путіним, перед виборами до Європарламенту.

Путін хоче зруйнувати Європу із середини. В Єврокомісії розкрити план кремлівського диктатора

Урсула фон дер Ляєн

Фон дер Ляєн підкреслила, що разом із війною в Україні збільшується антиєвропейська активність правих та лівих екстремістських сил в ЄС. За її словами, сьогодні Європа стикається з двома загрозами: ззовні та зсередини. Вона підкреслила, що небезпека для Європи реальна, і важливо не недооцінювати її.

За її словами, Європа наближається до моменту, коли треба захищати її демократію та спільну європейську ідею. Напад на Україну показав, що багато-хто занадто довго ігнорував і недооцінював Путіна та його плани.

Фон дер Ляєн додала, що треба припинити себе обманювати — "друзі Путіна" хочуть зруйнувати Європейський Союз зсередини, пропонуючи процес дезінтеграції.

Вона закликала демократичні сили об’єднатися, а європейців – взяти участь у виборах до Європарламенту і підтримувати політичний центр.

Як підкреслила фон дер Ляєн, Путін хоче впливати на всі важливі рішення на Заході цього року, включаючи вибори до Європарламенту в червні, вибори в Східній Німеччині наприкінці літа та вибори в США в листопаді.

За її словами, необхідно бути готовими до спроб маніпуляції цими подіями, потоку дезінформації та провокацій, які, якщо придивитися, мають своє коріння в Росії. Вона підкреслила, що потрібно залишатися єдиними і міцними, в тому числі, продовжуючи надавати підтримку Україні.

Нагадаємо, раніше фон дер Ляєн заявила, що російський диктатор Путін хоче не тільки "стерти" Україну, а і отримати можливість впливати на всю Європу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини