Головна Новини Світ ЄС Путін не відчепиться від України: Орбан заявив, що швидкого закінчення війни не буде та назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не відчепиться від України: Орбан заявив, що швидкого закінчення війни не буде та назвав причину

Орбан упевнений, що Кремль не піде на жодні поступки

29 січня 2023, 19:15 comments2261
Поділіться публікацією:

Угорський прем'єр Віктор Орбан не вірить, що Росія змириться з поразкою у війні в Україні й просто так не відступить від своїх планів захопити нашу територію. Бо Путін розуміє, що тоді він не виграє наступні президентські вибори навіть з масовими фальсифікаціями. Про це пише видання Tichys Einblich.

Путін не відчепиться від України: Орбан заявив, що швидкого закінчення війни не буде та назвав причину

Віктор Орбан (фото з відкритих джерел)

 Такі заяви Орбан зробив, спілкуючись з журналістами під час зустрічі в Будапешті. Він переконаний, що швидкого завершення війни чекати не треба.

На думку угорського очільника Уряду, Кремлю байдуже на ізоляцію з боку Заходу. Адже це тільки швидше переконує росіян, що решта світу нібито не розуміє Росію та хоче її знищити. 

 Як доказ своєї думки, він вказав на активне нарощування Росією військових ресурсів — мілітаризацію економіки, розгортання військових виробництв і мобілізацію чоловіків в армію. Окрім цього, він висловив сумнів, що Україні допоможе західна зброя.

"Спочатку це було 5000 касок, тепер танки", — сміється Орбан та заявляє, що рано чи пізно в Україні просто закінчаться людські ресурси. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Орбан продовжує провокувати Україну. Угорщина займає явно проросійську позицію, виступаючи фактично білою вороною в ЄС, де раз у раз блокує санкції проти країни-агресора. А нещодавно МЗС України довелося жорстко реагувати на висловлювання угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана про те, що "Україна як Афганістан і є нічийною землею". Голова Інституту публічної політики та консалтингу (ІНПОЛІТ), політичний консультант Сергій Биков зазначає, що Віктор Орбан, який прийшов до влади на антиросійських гаслах, при владі виявився дуже залежним від Кремля. Він вважає, що Україні треба бути напоготові з Угорщиною – і не дозволяти принижувати себе. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини