Головна Новини Світ ЄС Путін розраховує на свого союзника у Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розраховує на свого союзника у Європі

Російська влада сподівається на підтримку Угорщини

23 жовтня 2022, 12:05 comments1366
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Уряд Угорщини не дозволить Європі накласти чергові санкції проти Російської Федерації, якщо вони обмежать постачання газу до угорських компаній. Про це повідомляють російські ЗМІ наводячи слова глави канцелярії прем'єр-міністра Угорщини.

Путін розраховує на свого союзника у Європі

Путін і Орбан. Фото з відкритих джерел

Високопосадовці угорського уряду наполягають, що вето на санкції з їх боку не є підтримкою Росії, адже Угорщина засудила повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

"Ми продовжимо накладати вето на будь-які санкції Європейського Союзу щодо постачання російського газу", — сказав глава канцелярії Угорщини Гергей Гуйяш.

Також, ще одним варіантом, чому Угорщина проти санкцій є те, що ЄС страждає від них більше ніж Росія. Тому угорські посадовці наполягають на продовжені та збереженні газових контрактів з російською енергетичною компанією "Газпром".

Окрім того, Гергей Гуйяш висловив думку, що мир між Україною та Російською Федерацією може бути досягнуто лише переговорами за участю США та ЄС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова лідера Угорщини Віктора Орбана, який вважає, що потрібно готуватись до затяжної війни. Такі слова прем'єр-міністра були оприлюднені під час його візиту на презентацію військової техніки Угорщини. Орбан вважає необхідним збільшити витрати та потенціал угорської армії, адже хто зараз не почне діяти програє в минулому.

Також "Коментарі" писали про інтерв'ю Орбана, під час якого він озвучив, що домовлятись про мир потрібно між США та Росією без участі України. Окрім того, прем'єр-міністр Угорщини вважає, що краще до переговорів залучити Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини