Головна Новини Світ ЄС У Бельгії у мафії вилучили понад 17 тонн кокаїну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бельгії у мафії вилучили понад 17 тонн кокаїну

Крім кокаїну, поліція конфіскувала 12 одиниць вогнепальної зброї, 1,2 млн євро, поліцейську форму, контейнери з маячками GPS

11 березня 2021, 02:02
Поділіться публікацією:

Правоохоронці Бельгії провели одну з наймасштабніших в історії королівства операцій по боротьбі з наркотрафіком. В результаті операції було вилучено понад 17 тонн кокаїну і заарештовано майже півсотні представників наркобізнесу, повідомляє The Brussels Times.

У Бельгії у мафії вилучили понад 17 тонн кокаїну

Поліція Бельгії (фото з відкритих джерел)

"В операції взяли участь 1 500 Співробітників Види поліції, проведено понад 200 обшуків, затримано 48 осіб, найближчим часом їм будуть пред'явлені звинувачення", — йдеться в повідомленні федерального прокурора Бельгії Фредеріка Ван Лева.

За його словами, "метою операції стала ліквідація розгалуженої міжнародної злочинної мережі під назвою Sky ECC, що спеціалізувалася на контрабанді наркотиків"

Також повідомляється, що проведена операція дозволила повністю ліквідувати злочинну організацію.

Нагадаємо, університетська лікарня Гента, Бельгія, почне проводити широкомасштабні випробування маловідомої вакцини Curevac проти Covid-19 21 грудня минулого року. Як мінімум 400 осіб будуть вакциновані в Генті. Це стане першим етапом масштабного дослідження, в рамках якого будуть вакциновані в цілому більше 35 000 чоловік в Європі і Латинській Америці. Вакцина Curevac — одна з декількох, що розробляються для запобігання зараження людей коронавірусів. Препарат від Pfizer і BioNTech вже отримала схвалення в Великобританії і США, але жодна вакцина ще не схвалена в Європі. Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) збирається в понеділок, щоб обговорити дозвіл вакцини Pfizer — BioNTech в ЄС. Якщо EMA дасть дозвіл на продаж, Комісія також прискорить процес прийняття рішення для поширення вакцини на території всього Європейського союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини