Головна Новини Світ ЄС У Брюсселі протестували проти карантинних обмежень
commentss НОВИНИ Всі новини

У Брюсселі протестували проти карантинних обмежень

Більшість учасників акції не дотримуються карантинних обмежень і не носять маски.

23 листопада 2021, 04:24
Поділіться публікацією:

Тисячі мітингувальників зібралися у столиці Бельгії у Брюсселі на акцію протесту. Вони страйкують проти використання сертифіката COVID та низки карантинних обмежень. Про це повідомляє місцева газета "Le Soir". У Брюсселі майже 35 тисяч людей вийшли на акцію протесту під гаслом "Разом за волю". Мітингувальники почали збиратися у першій половині дня біля Північного вокзалу. Частина мешканців міста вважає, що сертифікати COVID можуть стати фактором розколу у суспільстві.

У Брюсселі протестували проти карантинних обмежень

Карантин (фото з відкритих джерел)

Більшість учасників акції не дотримуються карантинних обмежень і не носять маски. Через протест буде порушено роботу кількох трамвайних та автобусних ліній. Зазначимо, що керівництво місто дало дозвіл на проведення акції, а маршрут заздалегідь узгодили з поліцією.

"Ми засуджуємо обмежувальні заходи свободи, які не є правильним рішенням для охорони здоров'я", — заявили організатори.

Нагадаємо, в Чехії з наступного тижня влада вводить нові протиепідемічні обмеження. Про це повідомила пресслужба уряду Чехії. З понеділка, 22 листопада в країні посилять чинні протиепідемічні заходи через зростання випадків захворювання на COVID-19. Посилення обмежень стосується правил роботи магазинів та відвідування масових заходів. Відвідування ресторанів, перукарень, готелів, музеїв, замків, культурних чи спортивних заходів буде можливим лише за умови надання сертифікату про вакцинацію або довідку про одужання, або негативного ПЛР-тесту, або негативного тесту на антиген.

Виняток стосуватиметься лише дітей віком до 12 років. Особи до 18 років, люди, які не можуть бути вакциновані за станом здоров'я, а також не вакциновані, повністю зможуть відвідувати ці заклади або заходи лише за умови надання негативного ПЛР-тесту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини