Головна Новини Світ ЄС У ЄС відреагували на заклики припинити допомогу Україні: будуть захищатися водяними пістолетами
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄС відреагували на заклики припинити допомогу Україні: будуть захищатися водяними пістолетами

Під час промови у Європарламенті Шарль Мішель заявив, що шокований через заяви про мир в Україні через припинення постачання зброї.

6 лютого 2024, 15:59 comments1780
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Європейської ради Шарль Мішель виступив з промовою в Європарламенті та відреагував на заяви деяких політиків щодо припинення поставок зброї Україні задля закінчення війни та миру в Європі.

У ЄС відреагували на заклики припинити допомогу Україні: будуть захищатися водяними пістолетами

Голова Євроради Шарль Мішель. Фото з відкритих джерел

Під час виступу в Європейському парламенті Шарль Мішель зазначив, що він шокований повідомленнями, які закликають до миру в Україні в обмін на те, що Крим та інші українські території залишаться під окупацією Росії.

"Я приголомшений заявами вкрай лівих про те, що ми повинні перестати постачати зброю Україні. Ви що хочете? Щоб українці захищалися водяними пістолетами чи за допомогою гучних промов?", — заявив Шарль Мішель.

Нагадаємо, що подібні заяви озвучувала новостворена у Німеччині партія "Союз Сари Вагенкнехт". На з'їзді партії її лідерка Сара Вагенкнехт оприлюднила програму до виборів в Європарламент, де частина пунктів стосувались України. Вагенкнехт закликала до пошуку альтернативних рішень основа яких полягає у припиненні постачати зброю Україні. Також партія "Союз Сари Вагенкнехт". Виступає проти розширення ЄС, зокрема не підтримує вступ України, Молдови та інших країн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що канцлер Німеччини Олаф Шольц вказав на надії Путіна у війні в Україні та закликав надіслати сигнал російському президенту від США та Європи. Під сигналом Шольц має на увазі поставки зброї Україні.

Також "Коментарі" писали, що у Конгресі США вирішили розділити допомогу Україні та Ізраїль. У разі прийняття нового законопроєкту допомога Україні буде відкладена на невизначений термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 лютого 2024, 16:36

Відосиками та брехнею. Хутро поголити з облич і ним закидати. Взагалі схованого для продажу за рублі вистачить не на один рік оборони так само як і вкрадених грошей. Взагалі треба дивитись на причину захисту вмирати для чого за повернення до старого? Панівна чиновницько-депутатська каста взагалі не мотивована іти на захист цієї, так званої країни.


Новини