Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині закликали зупинити постачання зброї для України: які пропонують альтернативи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині закликали зупинити постачання зброї для України: які пропонують альтернативи

Нова партія у Німеччині склала програму для участі у виборах до Європарламенту, де виступила проти поставок зброї для України, а також не підтримує розширення ЄС.

28 січня 2024, 10:58
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Новостворена у Німеччині партія "Союз Сари Вагенкнехт" (BSW) закликала зупинити поставки зброї до України та наполягає на альтернативних варіантах закінчення війни, зокрема мирних переговорах між Україною та Росією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання DW.

У Німеччині закликали зупинити постачання зброї для України: які пропонують альтернативи

Лідерка партії BSW Сара Вагенкнехт. Фото з відкритих джерел

27 січня відбувся перший з’їзд партії "Союз Сари Вагенкнехт" на якому 450 членів політичної сили визначили основну програму до виборів до Європарламенту. Зокрема частина пунктів стосувалась війни в Україні.

Лідерка партії Сара Вагенкнехт закликала припинити постачання озброєння для України. За її словами це допоможе війну в Україні швидко вирішити шляхом мирних переговорів. У документі стверджується, що стабільний і довгостроковий мир в Європі "не можуть бути забезпечені в умовах конфлікту з ядерною державою — Росією".

Серед інших пріоритетів у своїй програмі партія BSW також назвала зняття санкцій на нафту та газ з Росії. А також виступає за жорсткішу політику для мігрантів.

Також у партії "Союз Сари Вагенкнехт" виступили проти вступу України, Молдови та Грузії до Європейського Союзу. У програмі BSW зазначено, що необхідно встановити "мораторій на розширення ЄС" та відмовитись від переговорів на вступ нових країн до союзу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Німеччина поставить Україні нову зброю. Однак передачу такого озброєння розкритикував німецький журналіст, який заявив, що Німеччина віддає Україні "мотлох".

Також "Коментарі" писали, що в Угорщині заявили про територіальні претензії на Закарпаття у разі програшу України у війні проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини