Головна Новини Світ ЄС У Європарламенті розповіли про терміни розгляду заявки України на членство у ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Європарламенті розповіли про терміни розгляду заявки України на членство у ЄС

Європарламент повідомив, що час розгляду заявки України на членство в ЄС може бути значно меншим

7 квітня 2022, 13:32
Поділіться публікацією:

Час розгляду заявки України на членство в Європейському союзі може бути значно меншим, ніж у звичайному випадку, якщо Україна оперативно надасть відповіді на запитання Європейської комісії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила президент Європейського парламенту Роберта Метсола в інтерв'ю агенції "Інтерфакс-Україна".

У Європарламенті розповіли про терміни розгляду заявки України на членство у ЄС

Роберта Метсола - фото з відкритих джерел

Коментуючи обіцянку, яка була дана в ході виступу у Верховній Раді України 1 квітні, Метсола заявила, що заявка України на членство в ЄС розглядатиметься значно менше. При цьому Метсола висловилася щодо подальшої підтримки України.

"Немає сумнівів, що ми не можемо більше вважати, що війну буде закінчено найближчим часом. Це більше не тільки про деескалацію, і має бути відповідна відповідь", — заявила президент Європейського парламенту.

За словами Метсоли, йдеться зокрема й про постачання зброї та фінансову допомогу. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", в НАТО розглядають питання постачання важкої зброї Україні. Ключовим питанням на зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО стануть подальші поставки озброєння Україні. Зокрема, йтиметься про передачу Києву важкої зброї.

Також "Коментарі" писали, що в Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України. У Білому домі вважають, що виведення російських військ із північної частини України – це не акт доброї волі агресора, який свідчить про те, що плани Кремля змінилися. Руйнування та ослаблення України – первісний план Росії, який вона налаштована реалізувати і зараз.

Читайте на порталі "Коментарі": в МЗС України відреагували на заяви угорських чиновників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://interfax.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини