Головна Новини Світ ЄС У Європі з'явилася перша країна, яка знімає всі карантинні обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

У Європі з'явилася перша країна, яка знімає всі карантинні обмеження

У країні ще як мінімум протягом чотирьох тижнів діятимуть обмеження для іноземних туристів

27 січня 2022, 17:08
Поділіться публікацією:

Незважаючи на зростання захворюваності на новий штам "Омікрон", уряд Данії прийняв рішення не тільки відмовитися від посилення карантинних заходів, а, навпаки, піти на повне їх скасування. З 1 лютого Данія знімає практично всі карантинні обмеження. Але, якщо для громадян Данії це приємна новина, то для туристів хороших новин поки що немає. Їм доведеться терпіти обмеження ще щонайменше місяць. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "NDTV.com".

У Європі з'явилася перша країна, яка знімає всі карантинні обмеження

Данія. Фото: Associated Press

Глава уряду Данії Метт Фредеріксен заявив, що громадяни нарешті зможуть насолоджуватися тим звичайним життям без заборон і обмежень, яке вони знали до початку пандемії. З 1 лютого громадянам Данії не обов'язково потрібно буде мати сертифікат про вакцинацію, не обов'язково носити захисні маски. Також буде знято обмеження на роботу барів, кафе, ресторанів.

Метте Фредеріксен пояснив, що Данію не лякає новий штам коронавірусу "Омікрон", який навіть охопив усю Європу. Все через те, що в країні була проведена масова вакцинація і тепер COVID-19 зарахований до звичайної хвороби, на яку хворіють усі люди.

При цьому в уряді зазначають, що поки що не можуть зняти всіх обмежень для громадян інших держав, які прибувають в Данію. Їм ще потрібно буде зазнати обмеження щонайменше 4 тижні. Фактично, Данія стає першою країною в Європі, яка радикально знімає всі обмеження. 

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Європі намагаються боротися з новим штамом коронавірусу "Омікрон" запровадженням обмежень, які діятимуть практично по всьому континенту. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини