Головна Новини Світ ЄС У Польщі трагічно загинув молодий українець
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі трагічно загинув молодий українець

Останні кілька років чоловік працював на заробітках в Польщі

17 серпня 2021, 00:37
Поділіться публікацією:

23-річний заробітчанин помер в лікарні від важких опіків, які отримав намагаючись загасити пожежу в своєму будинку. У польському місті Катовіце помер в лікарні від опіків 23-річний українець Ігор Турецький, який кілька років працював на заробітках в Польщі. Він якраз збирався одружитися на дівчині з рідної Львівщини, з якою познайомився в сусідній країні. Трагічну заробітчанську історію розповідає сайт "Обозреватель".

У Польщі трагічно загинув молодий українець

Молода пара - фото з відкритих джерел

Ігор був родом з міста Дрогобича Львівської області. Тут він закінчив дев'ятирічку, після чого вступив до коледжу, навчався на розробника програмного забезпечення. У рідному місті його запам'ятали як веселого і доброго хлопця, ввічливого і готового завжди прийти на допомогу. Знайомі Ігоря розповідають, що його виховувала тільки мама, тому рано долучився до праці.

Останні кілька років Ігор працював на заробітках в Польщі, останнім місцем роботи була компанія з доставки товарів, придбаних через інтернет-магазин. У сусідній країні він познайомився з Діаною, українкою з рідної Львівської області. Найближчим часом пара планувала одружитися. Судячи з повідомлень улюбленої Ігоря в соцмережах, вона вже була вагітна.

"Ти будеш нашим ангелом, будеш оберігати нас зверху. Такого світлого і доброго людини я не зустрічала ніколи. Мій Ігор, спасибі, що ти залишив частинку себе для нас. Я цю частинку буду гріти і зберігати під серцем", — написала вона.

Нагадаємо, Польща готується вакцинувати від коронавірусу українців, які приїжджають на роботу в цю країну, прямо на кордоні при в'їзді. Жителів з України будуть вакцинувати на прикордонних переходах одноразової вакцини американського виробника Johnson & Johnson.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини