Головна Новини Світ ЄС У Польщі в хостелі знайшли мертву українку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі в хостелі знайшли мертву українку

Розслідування смерті жінки взяла на себе прокуратура

13 жовтня 2021, 05:52
Поділіться публікацією:

У хостелі польського міста Стараховіце знайшли мертвою 51-річну українку. Обставини смерті з'ясовуються. Про це повідомив польський інформаційний телеканал Polsat News. Представник поліції в місті Стараховіце, що на південному сході Польщі, Павло Кусяк заявив, що 11 жовтня 51-річна українка знепритомніла в хостелі. Очевидці викликали швидку допомогу. Однак медики, які виїхали на місце, не змогли врятувати жінку.

У Польщі в хостелі знайшли мертву українку

Польща (фото з відкритих джерел)


Повідомляється, що протягом кількох годин на місці інциденту працювали поліцейські. Розслідування смерті жінки взяла на себе прокуратура. Правоохоронці не виключають, що "хтось міг сприяти смерті жінки". Додаткову інформацію про те, що саме сталося з Українською, чому вона втратила свідомість і через що вона померла — немає.


Нагадаємо, в Іспанії померла громадянка України. Про це повідомляє видання РБК-Україна. У пресслужбі Міністерства закордонних справ України розповіли, що зірвалася в море з висоти близько 30 метрів українка померла. Дівчина була госпіталізована, проте від отриманих травм померла в стінах медичного закладу. Генеральне консульство України в Барселоні надає необхідну консульську допомогу родичам загиблої. Нагадаємо раніше "Коментарі" повідомляли про те, в Іспанії українка зірвалася зі скелі. Вона перебувала на оглядовому майданчику "Балкона Середземномор'я". Згідно з даними засобів масової інформації, дівчина залізла на перила і намагалася зробити "Селфі". У якийсь момент вона зірвалася вниз. На місце подій поспішили співробітники рятувальної служби, які не дивлячись на сильні хвилі змогли витягнути дівчину на сушу. Потерпіла отримала серйозні травми і перебувала в непритомному стані.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини