Головна Новини Світ Європа В Іспанії трагічно загинула українка
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії трагічно загинула українка

Дівчина зірвалася з висоти близько 30 метрів

18 вересня 2021, 20:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Іспанії померла громадянка України. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

В Іспанії трагічно загинула українка

Порятунок українки. Фото: скриншот із відео.

У пресслужбі Міністерства закордонних справ України розповіли, що зірвалася в море з висоти близько 30 метрів українка померла.

Дівчина була госпіталізована, проте від отриманих травм померла в стінах медичного закладу. Генеральне консульство України в Барселоні надає необхідну консульську допомогу родичам загиблої.

Нагадаємо раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, в Іспанії українка зірвалася зі скелі. Вона перебувала на оглядовому майданчику "Балкона Середземномор'я". Згідно з даними засобів масової інформації, дівчина залізла на поруччя і намагалася зробити "Селфі". У якийсь момент вона зірвалася вниз. На місце подій поспішили співробітники рятувальної служби, які не дивлячись на сильні хвилі змогли витягнути дівчину на сушу. Потерпіла отримала серйозні травми і перебувала в непритомному стані.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі пенсіонер загинув на акції протесту. Повідомляється, що чоловік підпалив петарду і поклав її до себе в рот. В результаті розриву піротехнічного виробу чоловік отримав серйозні травми і був доставлений в лікарню медиками, який прибули на місце подій. Від отриманих травм він помер в медичному закладі. За інформацією ЗМІ, поліціянти нібито знайшли при загиблому записку, в якій він розповів, що чоловік вийшов на вулицю, щоб протестувати проти мітингу медиків. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини