Головна Новини Світ ЄС У Празі активісти вимагають виключити Росію із Ради Безпеки ООН: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Празі активісти вимагають виключити Росію із Ради Безпеки ООН: деталі

На всіх плакатах, окрім безпосередньо самого призову, є також і QR-код, в якому приховано посилання на онлайн-петицію про виключення Російської Федерації з Ради Безпеки ООН

5 травня 2023, 18:34
Поділіться публікацією:

За останні кілька днів у чеській столиці активно почали з'являтися банери у знакових місцях міста, на яких розміщені написи із закликами виключити Російську Федерацію із Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй. Відомо, що ця ідея належить місцевим активістам, які відкрито виступають проти агресії РФ і всіляко підтримують у цьому конфлікті Україну.

У Празі активісти вимагають виключити Росію із Ради Безпеки ООН: деталі

фото тематичне

За наявними даними, банери були розвішені одночасно у кількох локаціях. Перший з'явився біля Карлового мосту, це сталося сьогодні вранці, 5 травня. Аналогічні "вивіски" зараз можна побачити також біля пам'ятника відомому політичному діячеві Томашу Масарику та поряд із Костелом Пресвятого Сальватора.

Повідомляється, що на всіх плакатах, крім самого призову, є також і QR-код. У ньому приховано посилання на онлайн-петицію про виключення Російської Федерації із Ради Безпеки ООН.

У цьому контексті варто додати, що раніше представники РФ програли вибори в три органи, що функціонують при ООН, а представник Ізраїлю в ООН взагалі відмовився слухати "брехню і безпідставні звинувачення" на засіданні Ради Безпеки під керівництвом Лаврова минулого місяця.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, що Польща не має наміру розривати дипломатичні відносини з РФ, пояснюючи це бажанням захистити своїх громадян, які проживають на території країни-агресора. У Міністерстві закордонних справ Польщі наголошують, що їхній посол у Москві робить багато добрих справ, серед яких активна співпраця з місцевою опозицією, яка не підтримує режим Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини