Головна Новини Світ ЄС У Словаччині відкриють бари і ресторани, незважаючи на заборону
commentss НОВИНИ Всі новини

У Словаччині відкриють бари і ресторани, незважаючи на заборону

Власники десятків ресторанів і кафе по всій Словаччині оголосили, що відкриються для відвідувачів у вівторок, 8 грудня. До них приєдналися і власники фітнес-центрів.

7 грудня 2020, 21:03
Поділіться публікацією:

Власники закладів громадського харчування в Словаччині: барів і ресторанів заявили, що завтра відкриють свої заклади. Власники пояснюють своє рішення великими збитками свого бізнесу, звільненням своїх співробітників і неможливість платити оренду за своє приміщення.

У Словаччині відкриють бари і ресторани, незважаючи на заборону

ФОТО: З відкритих джерел

Жителі Словаччини наводять приклад сусідньої Словаччини, де, попри пандемію коронавірусу, вже працює громадське харчування. Як пише видання Novinky.cz, ресторани хочуть відкритися в другому за чисельністю місті, на сході країни, в Кошице. За словами власників закладу, їх терпець увірвався і постійні збитки неможливо терпіти і вони готові порушити закон — ризикнути відкритися.

"Ситуація нестерпна, ми повинні звільняти співробітників", — йдеться в заяві учасників ініціативи.

Ресторатори наводять приклад магазини і супермаркети, які працюють. Крім ресторанів про відкриття заявляють і фітнес-центри. Нібито влада країни може оштрафувати заклад, який відкрився під час пандемії, але закрити його або порушити кримінальну справу — не має право.

Оператори ресторанів і кафе підкреслили, що будуть дотримуватися всіх правил гігієни, включаючи відстань між столиками.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Данія введе додаткові карантинні обмеження в деяких частинах країни, щоб стримати поширення коронавірусної інфекції, оголосив уряд в понеділок. Діючі обмеження по країні також будуть продовжені до березня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини