Головна Новини Світ ЄС Угорщина переміщує війська до кордону з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина переміщує війська до кордону з Україною

За словами угорського міністра оборони, у разі загострення ситуації в Україні будуть військові дії не лише на сході України, а й у напрямку Києва та Закарпаття

22 лютого 2022, 16:59 comments2397
Поділіться публікацією:

Угорщина переміщує війська до кордону з Україною

Угорщина. Армія. Фото з відкритих джерел

У Міністерстві оборони Угорщини повідомили, що найближчим часом угорську армію буде переміщено на спільний кордон з Україною. За словами чиновників, це потрібно для того, щоб своєчасно зреагувати на ймовірні та потенційні гуманітарні завдання та захищати власні кордони. Про це пише місцеве видання Hirado, повідомляє портал "Коментарі".

Угорський міністр оборони звернувся до своїх співвітчизників із закликом, щоб ті не боялися переміщення військових у напрямку України. Стало відомо, що Угорщина планує передислокувати частину армії до українсько-угорського кордону.

"Завдання, яке стоїть перед Збройними силами Угорщини, подвійне: потрібно надати та допомогти у вирішенні гуманітарних питань, а також закрити кордон з Угорщиною, щоб жодне збройне угруповання не змогло зайти до Угорщини", - сказав міністр оборони Угорщини Тібор Бенко.

Сьогодні, 22 лютого, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

"Телефонні розмови з партнерами продовжуються. Ознайомив Прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана із ситуацією щодо безпеки у регіоні. Домовилися докладати спільних зусиль для мирного врегулювання", — написав Зеленський у Twitter.

Раніше "Коментарі" писали, що Медведєв погрожував Європі новими цінами на газ. Дмитро Медведєв написав у соцмережі, що за рішення про зупинення сертифікації газопроводу "Північний потік-2" доведеться дорого заплатити європейцям, натякнувши на нову ціну за газ.

Читайте також: Україна проходитиме тест ізоляції енергосистеми: які є ризики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hirado.hu/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини