Головна Новини Світ ЄС Угорщина планує розвивати бізнес-зв'язки з РФ: що заявив Будапешт
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина планує розвивати бізнес-зв'язки з РФ: що заявив Будапешт

Будапешт планує розвивати бізнес-співпрацю з РФ

20 вересня 2024, 22:13
Поділіться публікацією:

У Будапешті відбувся форум з бізнесу, на якому Угорщина відкрито заявила про розвиток економічних зв'язків з Росією.

Угорщина планує розвивати бізнес-зв'язки з РФ: що заявив Будапешт

Угорщина розкритикувала ЄС. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Bloomberg, глава МЗС Угорщини Петер Сіярто заявив на форумі, що "вся Європа веде бізнес з Росією і деякі країни намагаються приховувати це", тоді як "ми не бачимо необхідності це приховувати".

Петер Сіярто запевнив російських бізнесменів, що Угорщина готова надавати їм всю необхідну підтримку для ведення бізнесу та пообіцяв "рішення, яке полегшить доставку ваших товарів до Росії".

Зазначається, що на форумі було представлено близько 80 російських та угорських компаній, зокрема OTP Nyrt, Mol Nyrt та Gedeon Richter Nyrt.

Як відомо, Угорщина також залишається одним з ключових клієнтів російських енергетичних компаній "Росатом" та "Газпром".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мотивації та бачення американських республіканців і демократів щодо російсько-української війни суттєво не відрізняються, однак одна принципова відмінність все ж таки є – при Дональді Трампі політика республіканців перестала бути прогнозованою, заявив політолог Віталій Кулик. За словами політолога, Дональд Трамп та його оточення позбуваються людей з інституційної Республіканської партії. "Натомість Трамп робить ставку на людей, які віддані йому особисто, а не багаторічним ідеям Республіканської партії. У випадку приходу Трампа до влади такі люди будуть реалізовувати будь-які його божевільні ідеї", — сказав він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов розкритикував українські фортифікації, якими через неправильне будівництво ворог просувається до позицій ЗСУ. Комбат додав, що "ворогу достатньо просто штовхати в такі рови своїх зеків і контрактників, щоб натовпами бігли", поки хтось не добіжить до українських позицій.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини