Головна Новини Світ ЄС Угорщина продовжує нагнітати: у МЗС країни також заявили про «психічні проблеми» керівництва України
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина продовжує нагнітати: у МЗС країни також заявили про «психічні проблеми» керівництва України

Глава МЗС Угорщини заступився за спікера парламенту, який сказав, що Зеленський має "психічні проблеми"

6 червня 2022, 19:35
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Угорщини Петер Сійярто підтримав слова глави угорського парламенту Ласло Кевера, який днями в негативному ключі висловився про українське керівництво, заявивши, що президент Володимир Зеленський має "психічні проблеми". Як повідомляє портал "Коментарі", про це Сійярто написав у Facebook.

Угорщина продовжує нагнітати: у МЗС країни також заявили про «психічні проблеми» керівництва України

Петер Сійярто Фото: із відкритих джерел

Міністр закордонних справ Угорщини заявив, що українське керівництво не оцінило всього того, що робила Угорщина, зокрема громадяни Угорщини, дбаючи про українських біженців. Українські політики цього не оцінили належним чином. Натомість вони постійно говорять неправду про Угорщину, говорять неприйнятним тоном на адресу Угорщини та провокують на емоційні висловлювання.

Петер Сійярто зазначив, керівництво України жодного разу не подякувало керівництву Угорщини за позицію та підтримку України. З огляду на все це, наголосив дипломат, Ласло Кевер у своєму висловлюванні, навіть якщо це не подобається українцям.

Зазначимо, що глава парламенту Угорщини Ласло Кевер висловив свою думку про те, що президент України має "психічні проблеми". Така реакція голови парламенту Угорщини з'явилася після того, як Зеленський жорстко висловився про європейських союзників, зокрема Угорщину, яка недостатньо підтримує Україну. В Офісі президента тоді відреагували на таку образу, нагадавши владі Угорщини про Корюківську трагедію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сергій Лавров пояснив нову загрозу Путіна і знову згадав про неонацистів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського жорстко відповіли на образи спікера парламенту Угорщини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

6 червня 2022, 20:28

А хто взагалі у світі знав про цих мадярських дебільних ЙОВБАКІВ окрім свиней мангаліцьких і віслюків...???!!! Якби не війна в УКРАЇНІ вони так би і сиділи у свинячій дупі...!!!

Ігор

6 червня 2022, 19:12

Є сумніви щодо корумпованих? Історія знає два тяжкі випадки психічної зірковості. Нерон декламував свої твори на фоні підпаленго за його вказівкою Риму. Зе в парламентах світу на фоні десятків тисяч вбитих на півночі та вбиваємих у Маріуполі. На фоні руїн захищених міст.


Новини