Головна Новини Світ ЄС Угорський прем'єр спрогнозував, як завершиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорський прем'єр спрогнозував, як завершиться війна в Україні

Угорський прем'єр Віктор Орбан сподівається на перемогу на американських виборах у США Дональда Трампа. За його словами, тоді може бути створена "коаліція за мир", яка і зупинить війну, сказав він в ефірі на радіо Kossuth

7 червня 2024, 13:26 comments1746
Поділіться публікацією:

Угорський прем'єр Віктор Орбан сподівається на перемогу на виборах президента США Дональда Трампа. На його думку, він зможе зупинити війну в Україні.

Угорський прем'єр спрогнозував, як завершиться війна в Україні

Віктор Орбан

"Ці чотири місяці треба пережити. Якщо за цей час не вибухне війна, то у листопаді, якщо повернеться Дональд Трамп, з урахуванням виборів до Європарламенту, ми можемо створити загальнозахідну трансатлантичну коаліцію за мир і цим зупинити війну",
— сказав угорський прем'єр.

При цьому він застеріг країни Заходу від провокування Росії, щоб не змушувати її на відповідь.

"Не варто смикати росіян за вуса: на кожен крок Заходу буде відповідь",
— заявив Орбан.

На його думку, такою "провокацією" є дозвіл Силам оборони України бити по території Росії західною зброєю. У цьому контексті він нагадав слова кремлівського диктатора Володимира Путіна про те, що Росія може "симетрично відповісти" на такі дії, тобто почати постачати зброю супротивникам США. Орбан вважає, що у цьому випадку ситуація у світі загостриться.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що за словами Віктора Орбана в Європі відбувається військовий психоз . За його словами, нібито навіть у ЄС уже ухвалено рішення про відправку військ до України.

Останнім часом західні союзники України активізувалися за допомогою нашої країни. Зокрема, вони почали давати дозволи на те, щоб наносити західною зброєю удари територією Росії. Крім цього, активно обговорюється питання щодо направлення в Україну військових інструкторів, які мають навчати військових на місці та таким чином економити час Силам оборони. Відомо, що коаліцію країн, які готові направити своїх інструкторів до України, формує президент Франції Еммануель Макрон, який уперше озвучив таку ідею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини