Головна Новини Світ ЄС В ЄС немає спільного бачення, як Україні подолати дефіцит снарядів
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЄС немає спільного бачення, як Україні подолати дефіцит снарядів

У ЄС виникли протиріччя на предмет того , як забезпечити Україну боєприпасами

2 лютого 2024, 23:37
Поділіться публікацією:

Чехія наполягає, щоби ЄС закуповував снаряди для України в Південній Кореї, ПАР і Туреччині. Втім, не всі країни Євросоюзу згідні з такою пропозицією.

В ЄС немає спільного бачення, як Україні подолати дефіцит снарядів

ЗСУ потерпають від нестачі снарядів. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання Politico, Брюссель має намір використовувати закупівлі боєприпасів для фінансування військової промисловості Європи.

За інформацією видання, Франція, яка є одним із лідерів європейської військової промисловості, наполягає, щоби усі замовлення на виробництво снарядів для України розподілялися всередині Євросоюзу.

Джерела Politico повідомили, що питання, які стосуються способів забезпечення ЗСУ боєприпасами, обговорювалися 1 лютого на екстреному саміті Євросоюзу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з дослідженням Personnel Service, 22% громадян Польщі негативно налаштовані до українців. Дослідження показало, що найчастіше негативно до громадян України ставляться поляки віком від 25 до 34 років. Натомість громадяни Польщі, яким за 55 років, найчастіше позитивно налаштовані до українців. На зростання негативного ставлення до українців може впливати подорожчання життя та занепокоєння поляків щодо власного матеріального становища через страх, що українські працівники можуть забрати їхню роботу.

"Коментарі" також писали, що замороження війни посилить внутрішні чвари в Україні тоді, як РФ скористається затишшям на фронті для посилення свого військового потенціалу, переконаний заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась. Без перемоги України від припинення війни виграє Росія, оскільки повністю перейде на військові рейки та позбудеться міжнародного тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.politico.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини