Головна Новини Світ ЄС В ЄС порушать питання перегляду антиросійських санкцій: хто просуває тему
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЄС порушать питання перегляду антиросійських санкцій: хто просуває тему

Віктор Орбан на саміті ЄС виступить за перегляд санкцій проти Росії

20 жовтня 2022, 08:40
Поділіться публікацією:

Угорщина знову приміряє він роль країни-бунтаря всередині Європейського Союзу. Прем'єр-міністр Віктор Орбан вже анонсував, що під час сьогоднішнього саміту ЄС намагатиметься знайти відповідні слова та докази, щоб переконати лідерів країн-учасниць ЄС переглянути санкції проти Росії. Як передає портал "Коментарі", про це глава угорського уряду вже повідомив у Facebook.

В ЄС порушать питання перегляду антиросійських санкцій: хто просуває тему

Санкції проти Росії. Фото: з відкритих джерел

"Неспроможні санкції Брюсселя стали майже непосильним тягарем для угорської економіки та угорських сімей", — обурився Віктор Орбан.

Він заявив, що на саміті ЄС представники Угорщини закликатимуть переглянути політику санкцій воєнного часу та поставити її на розумну основу.

Варто зазначити, що всередині Євросоюзу вже не лише Угорщина чинить опір посиленню санкцій проти Росії, а й інші країни-члени ЄС. Так, проти 8-го пакету санкцій ЄС окрім Угорщини виступили Кіпр, Мальта, Бельгія та Греція. У цьому пакеті санкцій було закладено обмеження цін на нафту.                                                                                                                                               

Віктора Орбана за очі вже називають "адвокатом" Путіна в Європі, адже прем’єр-міністр Угорщини постійно критикує ЄС за підхід до Росії, а також заявляє, що Європі потрібно готуватися до дуже затяжної війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Росії Володимир Путін ввів своїм указом воєнний стан на українських окупованих територіях: про що говорить цей крок диктатора – які наслідки для України та РФ. В питанні розібралися експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини