Головна Новини Світ ЄС В Естонії пояснили, де має бути Путін після вбивств в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Естонії пояснили, де має бути Путін після вбивств в Україні

Глава МЗС Естонії Урмас Рейнсалу хотів би бачити Путіна не у в'язниці, а в пеклі

20 жовтня 2022, 10:48 comments1283
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Естонії Урмас Рейнсалу заявив, що хотів би бачити президента Росії Володимира за всі скоєні ним злочини навіть не за ґратами, де довелося б провести залишок свого життя, а в пеклі. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на відео, опубліковане німецьким виданням Deutsche Welle.

В Естонії пояснили, де має бути Путін після вбивств в Україні

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсал. Фото: GettyImages

На запитання журналістки про те, чи хотів би Рейнсалу бачити російського президента Володимира Путіна у в'язниці, той на мить замислившись, відповів: "У пеклі".

Як повідомлялося, у вівторок, 18 жовтня, парламент Естонії оголосив Росію державою-спонсором тероризму. Таким чином, місцевий уряд засудив спробу Росії анексувати окуповані українські території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента оцінили ймовірність того, що чоловікам дозволять виїзд за кордон, незважаючи на військовий стан та збільшення темпів мобілізації у Росії.                                                                 

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський президент Путін на засіданні Радбезу РФ оголосив про рішення ввести військовий стан у т.зв. "ЛНР", "ДНР", а також підконтрольних російській армії територіях Херсонської та Запорізької областей (все це на папері анексовано країною-агресором). Також він звинуватив Україну у відмові від переговорів. Мовляв, "київський режим відмовився від переговорів, продовжує обстрілювати нові російські території за допомогою терористичних методів". Про що говорять такі заяви? Які можуть бути наслідки? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини