Головна Новини Світ ЄС В Іспанії на ігровому майданчику травмувалися діти: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії на ігровому майданчику травмувалися діти: яка причина

На дитячому майданчику в іспанському місті малолітні отримали травми

5 січня 2022, 14:34
Поділіться публікацією:

В іспанському місті Міслата вітер перекинув надувний замок для дітей, що розташовувався на ігровому майданчику. В результаті інциденту постраждали кілька малолітніх. Про це повідомляє polsatnews.

В Іспанії на ігровому майданчику травмувалися діти: яка причина

Кілька дітей у тяжкому стані, фото з відкритих джерел

Подія трапилася 4 січня увечері. Повідомляється, що потерпілих серед малолітніх було дев'ятеро. Свідки викликали на місце екстрену медичну допомогу. Дітей каретами "швидких" госпіталізували до трьох місцевих лікарень. У двох дівчаток, віком п'ять та вісім років значні ушкодження, вони перебувають в тяжкому стані в реанімації. В однієї з пацієнток реанімації лікарі діагностували тяжку травму голови.

Відомо, що майданчик створили імпровізований для розваг в рамках фестивалю, що проходив в місті з нагоди новорічних свят. Від пориву вітру погано закріплений надувний іграшковий замок перекинувся. Частина дітей, що перебували на верху замку в цей час, впали з висоти та отримали забої і травми. Частина дітей опинилася під надувною спорудою, що перекинулася. З-під неї їх витягали батьки та поліціянти, що чергували на місці проведення фестивалю.

Інцидент будуть розслідувати. Наразі вирішується питання відкриття кримінальної справи за фактом травмування неповнолітніх. Правоохоронці збирають покази свідків та перевіряють дотримання правил безпеки під час масових заходів.

Як повідомляв портал "Коментарі", під час свята в початковій школі Хілкрест в Тасманії загинуло четверо школярів. В Австралії сталася трагедія з дітьми, що гралися на надувному замку для стрибків. Четверо дітей загинули і четверо отримали важкі поранення в результаті падіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини