Головна Новини Світ ЄС В Іспанії зафільмували село-примару, яке не бачили десятки років (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії зафільмували село-примару, яке не бачили десятки років (ФОТО)

Село Асерадо було затоплено у 1992 році.

15 лютого 2022, 11:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Іспанії село-примара здалося з-під води. Про це пише видання УНІАН.

В Іспанії зафільмували село-примару, яке не бачили десятки років (ФОТО)

Село-примара. Фото: Reuters

Як стало відомо, на іспано-португальському кордоні посуха спустошила водосховище. Через це на поверхні виявилося село-примара, яке було затоплено ще 1992 року.

Колишній населений пункт під назвою Асерадо приваблює туристів з усього світу. Відвідувачі можуть побачити колишні будинки кафе та кинуті автомобілі. Питний фонтанчик з якого досі тече вода.

В Іспанії зафільмували село-примару, яке не бачили десятки років (ФОТО) - фото 2

Фото: Reuters

У Мережі з'явилися кадри, які демонструють місто-примару з висоти пташиного польоту. На знімках можна побачити сірі напівзруйновані будинки, в яких раніше жили люди.

Довідково: рівень води у водосховищі опустився через посуху. Дощів у цьому районі не спостерігалося вже протягом кількох місяців.

В Іспанії зафільмували село-примару, яке не бачили десятки років (ФОТО) - фото 3

Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що фахівці та відомства NASA зробили знімок "бомби" у космосі. Нею є дві зірки, що взаємодіють одна з одною. Вчені розповіли, що врешті-решт, коли одне світило перетягне енергію, у іншого відбудеться потужний вибух.

Читайте також про те, що США готові сісти за стіл переговорів із Росією, але лише після того, як Москва відведе свої війська від України. У Держдепі зазначили, що не заявляли, що Путін ухвалив остаточне рішення щодо вторгнення в Україну.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Зеленський звернувся до українців на тлі загрози вторгнення РФ. Що про це гадають експерти. Серед іншого президент заявив, що українська держава сьогодні сильна, як ніколи, а 16 лютого стане Днем єднання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини