Головна Новини Світ ЄС В Італії прибрали машину, яку припаркували на тротуарі 47 років тому
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії прибрали машину, яку припаркували на тротуарі 47 років тому

У 1974 році автомобіль припаркували на одній з вулиць міста

24 жовтня 2021, 22:21 comments1021
Поділіться публікацією:

Влада міста Конельяно, що на півночі Італії, наказала евакуювати автомобіль Lancia Fulvia, який 47 років стояв припаркований на вулиці. За цей час автомобіль став неофіційним символом міста. Про це повідомляють італійські видання Corriere del Veneto і La Tribuna di Treviso. У 1974 році автомобіль припаркували на одній з вулиць міста Анджела Фреґолента і Бертілли Наймолодший. Lancia Fulvia наполовину виявилася на тротуарі.

В Італії прибрали машину, яку припаркували на тротуарі 47 років тому

Італія (фото з відкритих джерел)


Як наголошується, що така парковка не порушувала правил, але заважала руху пішоходів. З того дня Фреґолент, якому зараз 94 роки, ні разу не сідав за кермо Lancia Fulvia. За 47 років автомобіль став окрасою міста. Глава області Венеція, в якій розташоване місто, Лука Дзайя зізнався, що залишав у вихлопній трубі цієї машини газети, не зміг роздати, коли в дитинстві підробляв розносником газет.


Разом з тим не всі городяни доброзичливо відгукувалися про припаркованому на тротуарі автомобіля. Кілька років тому пенсіонер отримав листа з погрозами. Його автора шукала поліція. Через 47 років місцева влада вирішила евакуювати Lancia Fulvia за згодою власниками, щоб не створювати перешкод руху пішоходів. 20 жовтня автомобіль забрав евакуатор. Її відправлять на виставку транспортних засобів в Падуї, потім відремонтують і передадуть місцевій виноробної школи "Черлетті". Як повідомляється, Lancia Fulvia стояти в саду.


"Краще і бути не могло. А все починається в день, коли Бертілла святкує іменини, і від цього ми ще більше раді", — прокоментував Анджело Фреґолент.


Нагадаємо, як стало відомо, інцидент стався неподалік від турецького міста Аланья. Повідомляється, що на пішохідному переході легковий автомобіль збив пару з міста Житомир. 62-річний чоловік разом зі своєю 55-річною дружиною повертався в готель пізно ввечері з супермаркету. Від отриманих травм чоловік помер на місці ДТП. Постраждала була госпіталізована в медичний заклад. На цей час жінка знаходиться в реанімації. Співробітники правоохоронних органів затримали водія автомобіля. Встановлюються всі обставини трагедії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини