Головна Новини Світ ЄС В одній із країн ЄС заговорили про розпад Євросоюзу – коли це може статися
commentss НОВИНИ Всі новини

В одній із країн ЄС заговорили про розпад Євросоюзу – коли це може статися

Прем'єр Угорщини Орбан заявив, що протистоятиме продовженню антиросійських санкцій

18 вересня 2022, 13:05 comments1480
Поділіться публікацією:

Глава уряду Угорщини Віктор Орбан продовжує озвучувати проросійські тези. Зокрема він спрогнозував розвал Євросоюзу до 2030 року. Також він зробив скандальну заяву про долю Франції як лідера ЄС. На думку Орбана, переважно населення Франції стануть "мігранти-мусульмани". Такою думку він поділився під час зустрічі з його прихильниками у селищі Кетче. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Радіо Свобода".

В одній із країн ЄС заговорили про розпад Євросоюзу – коли це може статися

Прапор ЄС. Фото: з відкритих джерел

Не обійшлося і без вислову Орбана на улюблену тему про російські станції. Прем'єр Угорщини заявив, що він особисто виступав і виступатиме проти санкцій щодо Росії, але на сьогоднішній день у Євросоюзі Угорщина у меншості із цим питанням. Більшість країн ЄС за санкції проти Росії.

Віктор Орбан висловив сподівання, що незабаром може змінитися влада в Італії, і тоді питання щодо антиросійських обмежень знову стане на порядку денному у Євросоюзі. Орбан вважає, що ЄС "стріляє собі в ногу", коли посилює санкції проти Росії. Як приклад негативних наслідків цих санкцій Орбан назвав складності вже цієї зими, коли в Європі зупиниться до 40% промисловості, що призведе до погіршення економічної ситуації.

Також, на думку Орбана, після звільнення з посади канцлера ФРН Ангели Меркель Євросоюз втратив лідера, який піклується про інтереси континенту та відстоює їх.

Свою думку Орбан також висловив щодо війни в Україні. Він вважає, що війна була локальною, поки не втрутився до Заходу і тепер війна буде затяжною, як мінімум, до 2030 року, внаслідок чого Україна втратить третину чи половину своїх територій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Єврокомісія намагається покарати Угорщину за корупцію та заблокувати всю фінансову допомогу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxxx

18 вересня 2022, 18:09

CeКс 3накомcтва Беcплатно, анонимнo и без гeмоpоя ----- https://xurl.es/4igiz


Новини