Головна Новини Світ ЄС В Польщі загинув українець, інший травмувався: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі загинув українець, інший травмувався: що відомо

В аварії на дорозі до Познані розбилося авто, де їхали українці

20 грудня 2021, 15:51
Поділіться публікацією:

В районі Лодзького воєводства на дорозі сталася смертельна аварія за участі автомобілів марок Audi та Volkswagen. В Audi їхало два українця. Авто рухалося в напрямку Познані. Про це повідомляє Польське радіо.

В Польщі загинув українець, інший травмувався: що відомо

В Польщі в ДТП загинув українець, фото Facebook

Відомо, що вночі 19 грудня неподалік Ловіча на дорозі сталася ДТП. Попередньо, українець за кермом Audi не впорався з керуванням та в'їхав у бар'єри на узбіччі. Від удару авто відкинуло на зустрічну смугу, де в нього в'їхав на швидкості Volkswagen. На місце прибули поліціянти, екстрена медична допомога та рятувальники.

На місці події 43-річний українець, що був пасажиром в Audi, загинув. Медики надавали йому допомогу та проводили реанімацію, однак врятувати чоловіка не вдалося. Про смерть громадянина України, розповіла речниця місцевої поліції Ловіча.

За кермом Volkswagen перебував місцевий поляк, його оглянули медики. Кров водія Audi перевірять на вміст алкоголю. Відомо, що у крові поляка алкоголю не було. Обох водіїв госпіталізували до лікарень — українця доправили до лікарні гелікоптером, поляка — каретою "швидкої". Про тяжкість травм чоловіків не повідомляється.

Розслідування у справі розпочали в прокуратурі Ловича. Слідчі дії тривають, поліціянти збирають свідчення інших водіїв.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Польщі поліціянти намагалися заспокоїти чоловіка, від поранення він помер. На виклик про агресивну поведінку чоловіка приїхали двоє патрульних. Чоловік начебто не заспокоювався й накинувся на поліціянтку, тоді її напарник вистрілив. Пораненому надавали медичну допомогу, однак він помер на місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини