Головна Новини Світ ЄС Вибух у посольстві України в Іспанії: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух у посольстві України в Іспанії: з'явилися нові подробиці

Іспанська влада розглядає вибух у посольстві України як теракт

30 листопада 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Представники влади Іспанії розглядають  вибух, що відбувся в українському посольстві України в середу, 30 листопада, саме як теракт. Про це повідомляє Europa Press, оприлюднивши  заяву Національної судової колегії Іспанії.

Вибух у посольстві України в Іспанії: з'явилися нові подробиці

Вибух у посольстві України в Іспанії (фото з відкритих джерел)

 Члени Національної  судової колегії  Іспанії ухвалили  рішення  про розгляд інциденту в українському  посольстві  в Мадриді, під час якого постраждав працівник посольства, як передбачуваний терористичний акт.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба доручив терміново посилити безпеку усіх українських посольств. Таке рішення було прийняте відразу після вибуху біля українського дипвідомства в Мадриді.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що В українському посольстві в Іспанії стався вибухСпівробітник посольства України в Мадриді отримав легкі поранення в наслідок вибуху. Жертва вибуху потрапила в столичний госпіталь Іспанії. За даними іспанської поліції злочинці використали саморобну вибухівку, яка знаходилась в конверті, що потрапив до рук постраждалого працівника посольства. Іспанські спецслужби активували антитерористичний протокол і оточили територію. Вибух стався, під час відкриття конверта працівником посольства. Через легкі пошкодження працівник самостійно відправся в лікарню Мадрида, де отримав медичну допомогу та був виписаний з установи. За попередньою інформацією конверт був призначений для українського посла, але його відкрили охоронці посольства в саду установи. За інформацією іспанських ЗМІ поки посольство України в Мадриді не надало заяв стосовно інциденту з вибухівкою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини