Головна Новини Світ ЄС Відставка Путіна: чи варто чекати на розвал системи та нові зміни в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Відставка Путіна: чи варто чекати на розвал системи та нові зміни в Росії

Розвалу Росії після відходу президента Володимира Путіна чекати не варто

20 вересня 2022, 17:46
Поділіться публікацією:

Росія не розвалиться і  не сильно зміниться навіть, якщо Путін покине свій пост та піде з влади. Адже очільник Кремля будував цю систему понад 20 років. Таку заяву зробив голова розвідцентру Сил оборони Естонії Марго Гросберг, пише ERR.

Відставка Путіна: чи варто чекати на розвал системи та нові зміни в Росії

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

" РФ не дозволить собі ще одного Горбачова, я в цьому більш ніж впевнений. Навіть якщо одного разу щось станеться з Путіним. Путін витратив більше 20 років на створення системи, яка не сильно зміниться, якщо він піде. Ця система живить себе і підтримує себе таким чином. Якийсь розпад на шматки у вигляді національних держав, Сибір якось окремо — я в це не вірю”, — сказав естонський розвідник.

Марго Гросберг вважає, що в РФ може бути все. До влади може прийти навіть теперішній голова Чечні Рамзан Кадиров.

"Сьогодні в РФ можливо все. В той самий час це звучить настільки неймовірно, що я навіть не уявляю, як російське суспільство і російська владна верхівка під Путіним це б проковтнули", — сказав Гросберг.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін готує заяву щодо війни в Україні. Президент Росії Володимир Путін може виступити у вівторок, 20 вересня, щодо так званих "референдумів" на захоплених територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Цю інформацію підтвердили три джерела, близькі до адміністрації російського президента. Виступ очікується до кінця дня, що скаже Путін, співрозмовникам "РБК" невідомо. При цьому, виходячи з тих заяв, які сьогодні протягом усього дня робили спікери Кремля, у Росії вигадали офіційно оголосити війну Україні та запустити процес загальної мобілізації.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини