Головна Новини Світ Росія Путін готує заяву щодо війни в Україні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готує заяву щодо війни в Україні: що відомо

Путін звернеться до росіян з приводу референдуму на захоплених територіях України

20 вересня 2022, 17:10 comments3422
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін може виступити у вівторок, 20 вересня, щодо так званих "референдумів" на захоплених територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "РБК".

Путін готує заяву щодо війни в Україні: що відомо

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

За даними видання, цю інформацію підтвердили три джерела, близькі до адміністрації російського президента. Виступ очікується до кінця дня, що скаже Путін, співрозмовникам "РБК" невідомо. При цьому, виходячи з тих заяв, які сьогодні протягом усього дня робили спікери Кремля, у Росії вигадали офіційно оголосити війну Україні та запустити процес загальної мобілізації. Адже фактично, оголосивши низку областей України, територією Росії Кремль вважатиме операції ЗСУ щодо деокупації захоплених територій атакою на територію Росії.

Так, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв фактично розкрив плани Кремля з ідеєю екстрено провести референдуми на окупованих частинах Донбасу та Херсонщини щодо приєднання їх до Росії. Опальний політик заявив, що після проведення псевдореферндумів продовження бойових дій стане приводом для Росії говорити про напад України на територію РФ, що дозволить Кремлю оголосити війну.

РосЗМІ вже навіть надали дані нібито "опитування" входження до складу Росії. Виходячи з "опитування" нібито підтримують 94% мешканців "ДНР", 93% мешканців "ЛНР", у Запорізькій області 87% та на Херсонщині 80%.

Читайте також на порталі "Коментарі" – навіщо Росії терміново знадобились "референдуми" в Україні – чого злякалися окупанти. Експерти розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/58554
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

20 вересня 2022, 19:20

Ну і як проводити референдум в Северодонецьку,Новолуганську,Мелітополі та ін. коли там 70% мешканців евакуювалися,їх точно треба в дурку відправити.


Новини