Головна Новини Світ ЄС Віктор Орбан озвучив дивовижну заяву після того, як Путін оголосив про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Орбан озвучив дивовижну заяву після того, як Путін оголосив про мобілізацію

Орбан і надалі підтримує Путіна та вимагає скасувати санкції проти РФ.

22 вересня 2022, 14:36 comments4166
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликав послабити санкції ЄС проти Росії. Це сталося незабаром після того, як Володимир Путін звернувся з посланням до росіян, у якому оголосив часткову мобілізацію в країні, повідомляє Magyar Nemzet.

Віктор Орбан озвучив дивовижну заяву після того, як Путін оголосив про мобілізацію

Дивовижні слова Орбана після того, як Путін оголосив про мобілізацію. Фото з відкритих джерел

За словами прем'єр-міністра Угорщини, санкції завдали шкоди європейській економіці більше, ніж російській, і їх скасування зменшить інфляцію та ризик рецесії. Інформацію надала угорська газета.

Європейський Союз повинен скасувати свої санкції проти Росії до кінця цього року, — сказав Орбан своїм прихильникам на закритому засіданні партії його партії.

Орбан протягом багатьох років вважається одним з лідерів ЄС, який є лояльним до президента Росії Володимира Путіна. Раніше він виступав проти санкцій ЄС. Але зараз він уперше прямо закликав аби їх скасували.

Наприкінці серпня прем'єр-міністр Орбан заявив, що Угорщина "не готова" вести переговори про подальші енергетичні санкції проти Росії. Як причину він назвав те, що санкції б'ють по Європі сильніше, ніж по Росії, і подальше їх посилення буде "суперечити здоровому глузду". Крім того, як він тоді пояснив, забезпечити постачання нафти і газу в Угорщину без російських джерел наразі неможливо.

Цікаво, що Європейська комісія запропонувала в неділю Європейській раді запустити механізм припинення постачання грошей до бюджету Угорщини. Близько 7,5 мільярдів євро було заблоковано через корупцію в Угорщині. Це серйозний удар по економіці Угорщини.

Це перший випадок в історії ЄС, щоб захистити бюджет ЄС від корупції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дружні до Росії країни не хочуть аби їх громадяни воювали в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини