Головна Новини Світ ЄС Всі країни ЄС почнуть вакцинацію в один день - Єврокомісія
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі країни ЄС почнуть вакцинацію в один день - Єврокомісія

Раніше прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте публічно запропонував почати вакцинацію в країнах ЄС одночасно

16 грудня 2020, 11:38
Поділіться публікацією:

27 країн ЄС зможуть почати кампанії вакцинації проти коронавірусу в той же день, коли регулюючий орган Євросоюзу схвалить вакцину, розроблену Pfizer-BioNTechі, і дасть дозвіл на використання. Про це оголосила президент Європейської комісії Урсула фон дер Лейен в середу, 16 грудня, пише Le Figaro.

Всі країни ЄС почнуть вакцинацію в один день - Єврокомісія

"Нарешті, протягом тижня буде дозволена вакцина, тому вакцинація може розпочатися негайно", — заявила вона перед Європейським парламентом.

"Отже, давайте почнемо цю вакцинацію (кампанію) в той самий день", — додала вона.

Раніше прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте публічно запропонував почати вакцинацію в країнах ЄС одночасно.

Нагадаємо, вчора німецькі ЗМІ повідомили, що Європейське агентство з лікарських засобів (EMA) має намір затвердити вакцину проти COVID-19, розроблену Pfizer і BioNTech 23 грудня. Американське видання опублікувало статтю, в якій заявило, що Німеччина намагається "підштовхнути" Європейський союз до утвердження вакцини Pfizer і BioNTech.

Крім того, глава МОЗ Німеччини висловив своє несхвалення щодо Європейського агентства з лікарських засобів, зазначивши, що Німеччина створила близько 440 центрів вакцинації, активувала близько 10 000 лікарів і медичного персоналу і готова почати масові вакцинації вже у вівторок.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчора в ЗМІ просочилася інформація про 10 техногігантів, проти яких Європейський союз введе санкції за монополію. Європейська комісія висунула ряд критеріїв, включаючи дохід і кількість користувачів, які стануть визначальними для великих цифрових бізнесів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини