Головна Новини Світ ЄС Як відреагували в ЄС на ордер на арешт Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відреагували в ЄС на ордер на арешт Путіна

Глава європейської дипломатії Жозеп Боррель заявив, що процес покарання винних у військових злочинах в Україні лише розпочинається

18 березня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі видати ордер на арешт російського президента Володимира Путіна – це лише початок процесу. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку у себе в Twitter висловив голова європейської дипломатії Жозеп Боррель.

Як відреагували в ЄС на ордер на арешт Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Як написав Боррель, Володимир Путін не зможе уникнути відповідальності за злочини проти України.

"Рішення МКС видати ордер на арешт Володимира Путіна за військовий злочин щодо незаконної депортації та передачі дітей з України до Росії є початком процесу притягнення до відповідальності. Ми цінуємо та підтримуємо роботу МСК. Не може бути жодної безкарності", – заявив Боррель.

Зазначимо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Міжнародний кримінальний суд видав міжнародні ордери на арешт голови Кремля Володимира Путіна та уповноваженого з прав дитини в РФ Марії Львової-Бєлової. Згідно з ухвалою МКС йдеться, що російський диктатор Володимир Путін може нести відповідальність за військові злочини, зокрема незаконну депортацію дітей з українських територій. Суд зазначає, що існують реальні підстави вважати, що Володимир Путін особисто відповідальний за ці злочини, які відбувалися з моменту вторгнення РФ до України.                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки зустрічі Володимира Путіна з бізнесом: навіщо вона була потрібна — що попросив Кремль.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Білому домі назвали головну загрозу для України китайського "мирного плану".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 березня 2023, 11:51

Сталось те, про що попереджали ще на початку незалежності: Дивиться, щоб Україна не стала ареною/територією з'ясування стосунків/боротьби між полярними світами. Але завдяки продажності, пожадливості, Фа(ріон)шизму, олігархізму, православному екстремізму, корупції і з'ясування стосунків між Губкою Ющенко - бабою Юлею - Порошенком - Януковичем - ЗеБенею, божевільному вождю-95 і маразму Байдена - саме це і сталось. Агресивне першоджерело Зла зробили інструментом проти Зла. Як казав Ісус: якщо Сатана пішов проти Сатани, то це тому, що він розділився сам в собі.


Новини