Головна Новини Світ Росія У Росії зазнав аварії приватний вертоліт: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зазнав аварії приватний вертоліт: є загиблі

У Росії приватний вертоліт Robinson R66 прямував у район Каракольських озер і зник з радарів

10 грудня 2021, 13:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії розбився приватний вертоліт. Про це пише видання "Кореспондент".

У Росії зазнав аварії приватний вертоліт: є загиблі

Гвинтокрил. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 10 грудня, у районі озера Каракуль (республіка Хакасія, Росія). Розбився приватний вертоліт Robinson R66. Згідно з попередніми даними, на борту літального апарату була одна людина. Внаслідок пригоди пілот загинув.

У матеріалі вказується, що повітряне судно вилетіло з міста Новокузнецьк та прямувало до району Каракольських озер на Алтаї. Під час польоту гвинтокрила машина зникла з радарів, а кілька годин тому було зафіксовано сигнал аварійного маяка.

Наразі встановлюються всі обставини авіакатастрофи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії військовий літак здійснив вимушену посадку. Літальний апарат, на борту знаходилося кілька членів екіпажу та десантники, приземлився поза аеродромом у Псковській області. Повідомляється, що пригода сталася під час навчально-тренувального польоту. У повітрі в літака зникла тяга двигуна і він почав втрачати швидкість. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Австралії розгорілася потужна лісова пожежа. Займання утворилося у популярному у туристів районі. Полум'я охопило кілька тисяч гектарів земель. Місцеві жителі залишають свої будинки через стихію, що розбушувалася. З пожежею борються сотні працівників пожежної служби. Їхню роботу ускладнюють погані погодні умови, такі як висока температура повітря та сильний вітер. Докладніше про це читайте в нашій статті. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини