Головна Новини Світ Європа Це огидно: Литва відреагувала на слова Путіна про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Це огидно: Литва відреагувала на слова Путіна про Україну

За словами прем'єр-міністра Литви, дуже шкода, що лідер однієї з найбільших країн світу наважується використати таку риторику щодо іншої країни

11 лютого 2022, 11:17
Поділіться публікацією:

Глава уряду Литви Інгріда Шимоніте відреагувала на висловлювання російського президента Володимира Путіна на адресу України. Напередодні глава Кремля заявив, що українському державному голові Володимиру Зеленському не подобається жоден пункт Мінських домовленостей, на що Путін сказав: " подобається, не подобається — терпи, моя красуня". Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на інтерв'ю прем'єра Литви "Радіо Свободі".

Це огидно: Литва відреагувала на слова Путіна про Україну

Володимир Путін - фото: kremlin.ru

Так, слова російського лідера щодо нашої держави в Литві порахували "огидними":

"Я вважаю, що це просто огидно. Дуже шкода, що лідер однієї з найбільших країн світу наважується використати таку риторику щодо іншої країни", — зазначила Шимоніте.

Зазначимо, що президент України досить оригінально відреагував на сказане російським президентом Володимиром Путіним, який охарактеризував ставлення нашої країни до Мінських угод. Так, гарант заявив, що Україна – справді красуня. Зеленський зазначив, що Путін у Москві озвучив незаперечні речі, адже мало хто скаже, що Україна – не красуня. А от щодо фрази "моя", то тут, вважає український лідер, глава Кремля значно перегнув.

Нагадаємо, що Захід продовжує попереджати Україну про ймовірність російського вторгнення найближчим часом. Так, напередодні американський президент Джо Байден закликав громадян США залишити територію нашої країни та серйозно поставитися до російської загрози.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" — українці розповіли, чи вірять вони в те, що Російська Федерація розпочне повномасштабне вторгнення на територію України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини