Головна Новини Світ Європа Чехія готова допомогти Україні подолати снарядний голод: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чехія готова допомогти Україні подолати снарядний голод: деталі

Чехія знайшла спосіб, як забезпечити ЗСУ артилерійськими снарядами

17 лютого 2024, 21:07
Поділіться публікацією:

Влада Чехії знайшла у третіх країнах сотні тисяч артилерійських боєприпасів, які можуть допомогти Україні за лічені тижні подолати снарядний голод. Для цього Києву необхідно заручиться фінансовою підтримкою США, Німеччини, Швеції та інших країн.

Чехія готова допомогти Україні подолати снарядний голод: деталі

Україна потерпає від дефіциту снарядів. Фото з відкритих джерел

План забезпечення України артилерійськими снарядами на Мюнхенській безпековій конференції озвучив президент Чехії Петр Павел.

"Ми знайшли півмільйона одиниць боєприпасів калібру 155 міліметрів і 300 тисяч одиниць калібру 122 міліметри", – повідомив Петр Павел.

Як відомо, на форумі з безпеки виступив президент України Володимир Зеленський. Він закликав світових лідерів не боятися поразки режиму диктатора РФ Володимира Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що соратники російського опозиціонера Олексія Навального заявили, що, ймовірніше за все, його вже нема в живих. Вони звинуватили російського диктатора Володимира Путіна у вбивстві Навального. Прес-секретарка опозиціонера Кіра Ярмиш заявила, що "ми всі прекрасно розуміємо, що коментарі Пєсков не можуть бути випадковістю і не можуть бути помилкою". За словами директора Фонду боротьби з корупцією Івана Жданова, шанси, що Навальний все ж таки живий, мізерні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент США Джо Байден виступив зі зверненням, яке присвятив смерті у тюрмі російського опозиціонера Олексія Навального. У передчасній смерті опозиціонера очільник Білого дому звинуватив російського диктатора Путіна. При цьому американський президент сказав, що наразі немає точної інформації, чи була смерть Олексія Навального вбивством. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини