Головна Новини Світ Росія "Сталося вбивство". Соратники Навального вже не надіються побачити його живим
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сталося вбивство". Соратники Навального вже не надіються побачити його живим

Соратники Навального не сумніваються, що російського опозиціонера вбили

16 лютого 2024, 22:56
Поділіться публікацією:

Соратники російського опозиціонера Олексія Навального заявили, що, ймовірніше за все, його вже нема в живих. Вони звинуватили російського диктатора Володимира Путіна у вбивстві Навального.

"Сталося вбивство". Соратники Навального вже не надіються побачити його живим

У російській тюрмі помер Навальний. Фото з відкритих джерел

За словами директора Фонду боротьби з корупцією Івана Жданова, шанси, що Навальний все ж таки живий, мізерні.  

"Ми розуміємо, що, найімовірніше, сталося те, що Олексія Навального вбито з дуже високим ступенем ймовірності. Ми не будемо вам говорити неправду, що є якась надія, що завтра щось станеться таке, що все це неправда. Такий шанс мізерний. Зараз усе йде до того, що реально сталося вбивство Олексія Навального у в'язниці. І вбив його конкретно Путін", — заявив Іван Жданов.

Прес-секретарка опозиціонера Кіра Ярмиш заявила, що "ми всі прекрасно розуміємо, що Пєсков, який коментує (смерть Навального – ред.) — це не може бути випадковістю і не може бути помилкою".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський припустив, що Навальний був убитий Володимиром Путіним. очільник України додав, необхідно завжди пам’ятати, що "Росія завжди вбиває". Світові топ-політики вважають, що російський диктатор Володимир Путін міг прикласти руку до смерті опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, вони припускають, що глава Кремля хоче будь-якою ціною зберегти свої позиції.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що співвідношення сил у районі міста Авдіївка Донецької області один до семи на користь російських загарбників. За словами речника Третьої окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, ситуація в місті критична. Речник повідомив, що українським підрозділам в Авдіївці доводиться працювати в умовах, коли їх обстрілюють з усіх сторін. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини