Головна Новини Світ США Байден звинуватив Путіна у смерті Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден звинуватив Путіна у смерті Навального

Президент США заявив, що за смерть Навального відповідальний Путін

16 лютого 2024, 20:25
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден виступив зі зверненням, яке присвятив смерті у тюрмі російського опозиціонера Олексія Навального.

Байден звинуватив Путіна у смерті Навального

Байден прокоментував смерть Навального. Фото з відкритих джерел

У передчасній смерті опозиціонера очільник Білого дому звинуватив російського диктатора Путіна.

"Російська влада розповість свою історію. Але пам'ятайте: Путін відповідальний за смерть Навального", — заявив Джо Байден.

При цьому американський президент сказав, що наразі немає точної інформації, чи була смерть Олексія Навального вбивством.

За словами Джо Байдена, США і союзники будуть розглядати різні варіанти реакції на смерть російського опозиціонера.

Президент США також вкотре повторив, що зараз Конгресу вкрай важливо ухвалити рішення щодо продовження допомоги Україні, яка протистоїть агресії РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський припустив, що Навальний був убитий Володимиром Путіним. очільник України додав, необхідно завжди пам’ятати, що "Росія завжди вбиває". Світові топ-політики вважають, що російський диктатор Володимир Путін міг прикласти руку до смерті опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, вони припускають, що глава Кремля хоче будь-якою ціною зберегти свої позиції.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що співвідношення сил у районі міста Авдіївка Донецької області один до семи на користь російських загарбників. За словами речника Третьої окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, ситуація в місті критична. Речник повідомив, що українським підрозділам в Авдіївці доводиться працювати в умовах, коли їх обстрілюють з усіх сторін. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини