Головна Новини Світ Європа Дівчину з України жорстоко побили в Польщі: подробиці інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчину з України жорстоко побили в Польщі: подробиці інциденту

Дівчина провела тиждень у лікарні

20 липня 2021, 21:09 comments1489
Поділіться публікацією:

У польському місті Щецин побили українку, яка приїхала в чужу країну на заробітки. В результаті того, що сталося, дівчина потрапила до лікарні. Про це інформує УНІАН, посилаючись на польське видання naszemiasto.

Дівчину з України жорстоко побили в Польщі: подробиці інциденту

Українку побили на робочому місці в Польщі. Фото: naszemiasto

Інцидент стався в місцевому супермаркеті "Жабка", в якому українка працювала касиром. Протягом кількох місяців до неї приходила 26-річна полька і регулярно ображала, кидаючи в її бік принизливі фрази стосовно походження.

В один із днів до супермаркету знову прийшла ця жінка і замовила алкогольні напої. Однак дівчина відмовилася продавати своїй кривдниці товар. У зв'язку з цим виникла словесна перепалка, яка переросла в справжній скандал. Покупець накинулася на касира і почала бити її руками і ногами.

В результаті бійки українка отримала різні травми і наступні сім днів провела в місцевій лікарні. Уродженка Польщі, яка і почала бійку, визнала свою провину лише частково.

Незабаром після конфлікту і побиття працівниці супермаркету дівчину заарештували. Наразі у справі про вчинення злочину на тлі расизму проводиться слідство. Нападниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від півроку до 5 років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Росії жінка відрізала прийомній дочці пальці через те, що дівчинка гралася з сірниками й випадково влаштувала пожежу в будинку. Детальніше про подію читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що на українських прикордонників напали на кордоні з Росією. Зловмисники заволоділи їхньою зброєю і незабаром зникли з місця події.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини