Головна Новини Світ Європа Грецію накрила потужний шторм "Афіна": потоки бруду знищують все на своєму шляху (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Грецію накрила потужний шторм "Афіна": потоки бруду знищують все на своєму шляху (ВІДЕО)

Згідно з прогнозами синоптиків, найближчим часом негода не відступить

11 жовтня 2021, 12:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Грецію накрила потужний шторм. Про це повідомляє видання ТСН.

Грецію накрила потужний шторм "Афіна": потоки бруду знищують все на своєму шляху (ВІДЕО)

Шторм в Греції. Фото: скріншот з відео

Найбільше від стихії дісталося грецького острова Евія, який раніше серйозно постраждав від лісових пожеж. Повідомляється, що злива там тривав всього кілька годин, однак навіть за такий короткий проміжок часу негода встигла привести до паводків.

Виявилися затоплені будинки і вулиці населених пунктів. Потоки води і бруду знищували все на своєму шляху. Місцевим жителям доводилося вручну відкачувати воду зі своїх осель і дворів. Шторм завдав серйозної шкоди дорожньої мережі у прибережних сіл Агіа Анна і Псаропулі.

Згідно з прогнозами синоптиків, найближчим часом негода не відступить.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в японському парку розваг провалилася підлога в будинку з атракціоном. У цей момент в ньому знаходилися відвідувачі. Люди впали з третього поверху на другий. В результаті події постраждали шестеро осіб. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Згідно з інформацією ЗМІ, інцидент стався в результаті зсуву балки що підтримує підлогу.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в американському штаті Міннесота зловмисники влаштували стрілянину в громадському місці. Три людини стріляли з вогнепальної зброї. В результаті події поранення отримали понад десять осіб. Одна з потерпілих померла від отриманих травм. На місце події прибули правоохоронці. Їм вдалося затримати підозрюваних. Деякі зі злочинців були поранені і зараз знаходяться в медичному закладі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини